Beoordelingen van Eethuis Kilis Sassenheim

Recente recensies

5.0
Rob KUIJPER
gisteren

Hallo ik had een kapsalon met kalfsvlees besteld met 2 extra(!)sausbakjes knoflook en pittige saus maar kreeg krokante gehaktballetjes ZONDER extra sausjes!!.vindt ik niet zo fijn..hopelijk volgende keer wel het juiste!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Josien
5 december 2021

Mooi op tijd zelfs op sinterklaasavond. Heerlijk eten, grote hoeveelheden. Lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christa
5 december 2021

Heerlijk genoten van ons eten

Joel
3 december 2021

Goede Kapsalon met krokante patat en lekkere vulling, de durum en Turkse pizza's waren ook top en goed gevuld. Bezorging kan ietsie stipter... maja we hadden dan ook wel enorme trek. We bestellen zeker nog eens!

Anoniem
30 november 2021

Als ik dingen bestel wil ik ook het gene krijgen dat ik heb aangegeven

Mariska
29 november 2021

lekkere schotel en ook weer op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruben
20 november 2021

3 sterren voor de bezorging is eigenlijk veel te weinig, want ze komen (bijna) altijd op de afgesproken tijd. Echter had ik nu om 18:30u besteld, omdat nog niet iedereen thuis was. Nu kwamen ze een uur te vroeg.

Jennifer & Roland
16 november 2021

Was weer heerlijk!

Dick Stomp
16 november 2021

Prima op tijd en heel lekker!

Knight
14 november 2021
Gerard
13 november 2021

Lekker eten. Het was goed warm en een riante portie.

CHRISTA
13 november 2021

Heerlijk Turkse pizza's. Mmmm

Astrid
11 november 2021

Snelle bezorging lekkere kapsalon!

Mateusz
25 oktober 2021
Meijer
22 oktober 2021

Het was weer lekker! Op tijd bezorgd, goed van temperatuur, veel voor weinig.

Eric Bekema
20 oktober 2021

Goede kwaliteit en redelijk snel bezorgd. Aanrader 👍

R. Zwaan
14 oktober 2021

We zijn van jullie een goede kwaliteit gewend, maar vanavond was het helaas slecht. Beide gerechten waren lauw tot koud toen ze arriveerden. De sla en groente in de Dürum Falafel smaakte erg zuur, alsof er teveel azijn in zat en de Falafel was erg droog. Hij was gewoon vies en totaal anders dan normaal. De Dürum Kip had hetzelfde probleem met de sla, maar was ook nog eens erg zout. Graag volgende keer weer jullie vertrouwde kwaliteit.

Klaasse
10 oktober 2021

Heerlijk gegeten, goed warm afgeleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dick Stomp
4 oktober 2021

Keurig op tijd, had wel iets warmer gemogen... Paste net niet in de magnetron!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Myrian
25 september 2021

Geweldig weer, snel bezorgd, goed warm en knapperig vers.

Dennis potharst
24 september 2021

Altijd super goed eten heel lekker en snel bezorgd echte toppers

Niels
18 september 2021
Dimitri Grütter
17 september 2021

Een heerlijke kapsalon kip gegeten en een snelle bezorging! Helemaal goed!

Tamara
17 september 2021
N
15 september 2021
Ruud
12 september 2021

Heerlijk gegeten, alles goed warm geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ted
10 september 2021

Top :-)

Daisy
9 september 2021

Sinds dit jaar ervaar ik toch minder kwaliteit en dat de schotels iets anders zijn. Het smaakt nog steeds goed maar het was veel beter!

Jos
8 september 2021

Jammer dat er geen rijst zat bij de donerschotel , voor de rest was het weer prima en lekker

Christa
7 september 2021

Heerlijk gegeten. Dank daarvoor

Laura van der Linden
2 september 2021

We moesten enorm lang wachten. 19.15 kregen we bericht we zijn onderweg, 19.45 stonden ze voor de deur. Smaakte ook alsof de chauffeur al 30 min onderweg was, wij wonen op 2 min afstand. Patat koud en slap en ook de turkse pizza’s waren lauw, niet gewend van jullie

Dick Stomp
26 augustus 2021

Op tijd en altijd lekker!

Koenen
25 augustus 2021

Zalig gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar👌

Richard
23 augustus 2021

Helaas leek de bestelde kleine kapsalon Kalfsvlees zonder sla en zonder sauzen erg op een kleine kapsalon Kip met sla en sauzen, jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda koning
21 augustus 2021
Cesar
21 augustus 2021

Goed als altijd. Binnen 12 minuten geleverd. Top!

MarCo
19 augustus 2021

Super vers én lekker eten. Kip en kalfsvlees heerlijk gebakken👍 Snelle bezorging en hele vriendelijke bezorger, top.

Christa Hielkema
19 augustus 2021

Heerlijk waren onze kapsalons, zeker weer bestellen!!!

Frank
18 augustus 2021

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olaf
14 augustus 2021

Eten is top !

Rieneke Meijer
10 augustus 2021

Kapsalon met kip voor ons beiden en hij was weer net zo lekker als anders.

Barend
9 augustus 2021

Eten was lekker en ruim voldoende maar jammer dat we bij 4 porties maar 1 bakje knoflooksaus en 1 hete saus kregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
6 augustus 2021

Geweldig eten! Veel en lekker!

Stefan, Jennifer, Roland
1 augustus 2021

Goed warm aangekomen en zoals altijd heerlijk gegeten!

Jacqueline
27 juli 2021

Op tijd, vers en warm, heel lekker

Mariska
25 juli 2021

Was weer verrukkelijk en ook op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

CMJM
25 juli 2021

Heerlijk vers eten, snel bezorgd én vriendelijke bezorger...niks dan lof👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacques
24 juli 2021

Was niet helemaal wat ik ervan verwachte, Kip was erg droog,

Christa
23 juli 2021

HEERLIJK GEGETEN!!!!!

Hans Rozenbroek
22 juli 2021

Beste Turkse eettent ter wereld 👌

Lili
20 juli 2021
Richard
19 juli 2021

Prima!! En rekening gehouden met de opgegeven wensen!!!

Anoniem
17 juli 2021

Lekker en op tijd

Conny Jongejan
11 juli 2021

Heerlijk vers eten én snelle en vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Britt
9 juli 2021

Altijd heerlijk eten, de beste uit de bollenstreek!

Hans
8 juli 2021

Heerlijk eten en super snelle bezorging!

Zoë
5 juli 2021
Ans van keeuwen
5 juli 2021

Super👍👍👍👍

Dick Stomp
5 juli 2021

Zoals altijd: op tijd en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melanie
4 juli 2021

Vega Turkse pizza was echt lekker. Kleine patat is veel dus misschien iets om rekening mee te houden. Bezorgen was gewoon optijd en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos
4 juli 2021
Joep Verbeek
4 juli 2021

Helaas had ik een grote kapsalon, zonder tomaat en zonder ui besteld. Maar ondanks dat, dat zelfs op het bezorgbriefje stond zat er wel tomaat en ui op de kapsalon! jammer.

Elisa
3 juli 2021
Jb
29 juni 2021
Esther
26 juni 2021
Christa
26 juni 2021

Heerlijk gegeten

25 juni 2021
Milenkovic
23 juni 2021

Snelle bezorging en vriendelijke bezorgers.

Zoë
21 juni 2021

Snelle bezorging en top eten

H Kuijper
21 juni 2021

De kapsalon smaakte uitstekend, met lekkere verse groenten en mooi op tijd, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fab Rotteveel
18 juni 2021

Heerlijk gegeten. Keurig op tijd en vriendelijke bezorger!

Richard
18 juni 2021

Zoals altijd, goed eten, rekening houdend met opmerkingen (geen knoflooksaus) en bezorging op beloofde tijd.

Marjolein
11 juni 2021

Super lekker gegeten !! Op tijd en echt een aanrader !!! Gauw weer bestellen

Astrid
9 juni 2021

Heerlijk eten en snel bezorgd !

Janeth
7 juni 2021
Dick Sassem
7 juni 2021

Zoals altijd turkse pizza en döner kalf schotel: erg lekker en op tijd geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda de Winter
5 juni 2021

Het eten was erg lekker, goed en genoeg vlees op de turske pizza en op de salade. We hebben lekker gegeten

Christa
2 juni 2021

Heeeeeeerlijk gegeten. Dank jullie wel

Remco
1 juni 2021
Johan
28 mei 2021

prima en warm!

Josje
24 mei 2021

Bij de bestelling aangegeven dat we deze graag om 18:45 zouden ontvangen. We kregen netjes een paar minuten later dat het 19;00 zou worden helaas werd dit uiteindelijk 19:45 na dat ik had gebeld, want toen waren ze er opeens mee bezig. Ik begrijp dat het soms druk is maar manage je klanten verwachting door deze op de hoogte te houden.

Hans
23 mei 2021

Zoals altijd snelle bezorging en super lekker!

Christa
15 mei 2021

Heerlijk gegeten

Rene
13 mei 2021

Een uur later bezorgd, dan de door killes wordt aangegeven.

Christa
10 mei 2021

Heerlijke kapsalons

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Warmond
10 mei 2021

Het was helaas niet zo lekker. De broodjes waren erg klef en aan het vlees zat weinig smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
6 mei 2021

goed spul.

Myrian
5 mei 2021

Top, mooi op tijd en heerlijk warm, vriendelijk afgeleverd.

Peter
2 mei 2021

Wat je ook besteld, het is altijd lekker en goed warm. Mooi op tijd bezorgd ondanks de drukte.

V grieken
1 mei 2021

Zoals altijd goed en warm bezorgd eten

Ruud
29 april 2021

Eten was KOUD, patat zo weggegooid, pizza döner smaakte goed, maar was lauw. Ik ben dit totaal niet gewend van Kilis Maar wel druk of niet druk moet niet mogen uitmaken! Heel zonde dit!

Reinder
28 april 2021

Lekker kapsalon voor een eerlijke prijs. Was ook snel klaar (afhalen).

Eric
27 april 2021

Smaakte prima, beetje laat bezorgd maar begrijpelijk

Piet
27 april 2021

Was erg lekker

de Mooij
27 april 2021

We hebben bijna 2 uur op onze bestelling moeten wachten. Ik had om 18.24 uur besteld en aangegeven zo snel mogelijk. de eerste keuze was 1915 uur maar we wilden liever eerder. Toen kregen we een bezorgtijd door van 1940 uur en uiteindelijk kwam de bestelling om 20.10 uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
27 april 2021

Leveren eerder dan de aangegeven bezorging tijd wat dus niet voor niets is.

My
19 april 2021

Heerlijk, snelle levering, mooi op afgesproken tijd, goed van temperatuur, vriendelijk afgeleverd.

Ruud
19 april 2021

Gewoon fantastisch!

Jo
16 april 2021

Zoals gebruikelijk: lekker eten

KB
16 april 2021

Vorige keer het advies gegeven om de patat apart te doen want het werd slap in de bak met vlees. Of het aan ons advies heeft gelegen of niet, vandaag kregen we de patat apart ! Heerlijk gegeten voor een zeer schappelijke prijs. Een aanrader !!

Packlinq
16 april 2021

Al jaren vaste prik op vrijdagmiddag, nog geen enkele keer teleurgesteld, altijd top!

Danielle
11 april 2021

Bezorging exact op tijd, kwaliteit van het eten erg goed (zoals altijd) en de porties groot (zoals altijd)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
5 april 2021

Om te zorgen dat we niet al te lang moeten wachten, kiezen we ervoor om de gerechten altijd op te halen. Deze keer is het flink mis gegaan; de turkse pizza's die we afhaalden lagen bij binnenkomst op de toonbank, maar moesten nog in de oven, ik denk dat ze uiteindelijk maar 30 seconden erin gelegen hadden. Blijkbaar hebben ze dit keer niet goed bijgehouden of het ook warm uit de oven kwam, want thuisgekomen was het meer koud/lauw dan echt goed warm. Wel 2 bakjes sambal meegekregen omdat de bereiding zonder was gedaan, maar dan nog; probeer de pizza's warm mee te geven (liever te heet dan te koud), dat zorgt er ook voor dat de beleving beter is. Jammer, ik hoop volgende keer weer een betere ervaring mee te maken :) Oh, een van de bezorgers die zijn handen niet wast bij binnenkomst maar wel gaat helpen met de bereiding is echt HACCP onwaardig.

Oudshoorn
4 april 2021
Myrian Meijer
4 april 2021

Mooi op tijd bezorgd, nog goed op temperatuur, heel smakelijk.

Jennifer, Stefan, Roland
4 april 2021

Zoals gebruikelijk een heerlijke maaltijd!

Ellen
3 april 2021

Heerlijk eten, warm, mals en op tijd geleverd. Aanrader.

Leon
31 maart 2021
Ted
26 maart 2021

Top Service en Snelle Bezorging Kip is altijd lekker :-)

Sassenheim
22 maart 2021

De knoflooksaus lijkt veel zoeter. Is deze anders? Dan is het geen verbetering, maar het kan ook aan mij liggen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kel
21 maart 2021

2.5 uur gewacht op de bestelling. Tussendoor gebeld maar kon geen sorry vanaf ook niet toen er werd bezorgd...

Johan
16 maart 2021

Het was gewoon weer smullen zoals vanouds :)

Dick Sassem
15 maart 2021

Voor het eerst tien minuten te laat en te koud. Minuutje in de magnetron leggen was noodzakelijk om de Turkse Pizza weer op temperatuur te brengen. Geen probleem!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
15 maart 2021

Frietjes niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A dé Vries
14 maart 2021

Eten was super

KB
14 maart 2021

Onze bestelling kwam een kwartiertje later dan gevraagd maar dat was geen probleem. De patat bij de Donerschotel was niet goed, deze was slap. Wellicht een idee om de patat in een apart zakje te leveren. Verder alles zeer goed voor een zeer schappelijke prijs. Aanrader !

JB
8 maart 2021

goed en schoon eten met een goede kwaliteit ..de beste kapsalon in teylingen.

Karin
8 maart 2021

Prima. Eten was goed en service top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arnold
7 maart 2021

Altijd prima. Nooit een klacht gehad.

John Beekman
6 maart 2021

Prima gegeten, kapsalon en Turkse pizza zeer goed 👍

Eric
4 maart 2021

Sneller bezorgd dan verwacht. Prima kwaliteit, smaakte prima

M Tiemstra
4 maart 2021

Heerlijk gegeten en de bezorging was op tijd

Christa
28 februari 2021

Heerlijk gegeten

Martha
23 februari 2021

Altijd goed,

Rob
21 februari 2021

Vanaf het bericht dat het bezorgd zou worden heeft het 35 min geduurt dat het werd bezorgd. Het eten was lauw de friet slap en koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefan, Jennifer, Roland
20 februari 2021

Helaas 25 min later dan aangevraagd en de maaltijd was lekker maar niet heel warm meer. Dit is helaas niet zoals we gewend zijn van dit zeer goede eethuis.

Christa
20 februari 2021

Héérlijke broodjes. Dikke 10!!!

Sassenheim
20 februari 2021

Lekker! Altijd goed.

Johan
19 februari 2021

Lekkerrrr. Kleine kapsalon kip genoeg voor vriendin.

Irene
19 februari 2021

geen 5 sterren waren 15 minuten later als geplande tijd Geen 5 sterren. frietjes waren erg slap. Leek alsof ze waren opgewarmd en niet vers uit de frituur.

Jim
18 februari 2021

Altijd weer lekker

Vanessa
17 februari 2021

Altijd lekker en snel bezorgd

Henk Poppen
15 februari 2021

Vandaag wat verschillende dingen besteld; mixed grill, broodje dürum met kaas en een kleine kapsalon. Het was allemaal erg lekker, precies dat beetje pittig wat het lekker maakt. Omdat we altijd veel waar voor ons geld krijgen, bestellen we bijna wekelijks bij Kilis. Altijd prima kwaliteit gekregen. Wij blijven vaste klant.

Ans v leeuwen
15 februari 2021

Was iets fout gegaan, moet om 17.30 bezorgd worden. Stond om 12.00 voor de deur. Gelukkig , maakte er geen punt van en komt straks om half 6👍👍👍👍

Brigitte
15 februari 2021

Heerlijk gegeten en prima bezorging. Fijn dat jullie ook richting de buitenkaag (Abbenes) komen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sassemer
14 februari 2021

Even voor 19:00uur besteld voor de levering van 20:00uur. Bericht gekregen dat het om 20:15 bezorgd zou worden maar kwam pas om 20:55. Hier hebben wij vaker last van dat het bezorgen lang duurt. Eten was wel goed 👍🏻

Max
13 februari 2021
Marianne
13 februari 2021

Prima bezorging! Kwaliteit en hoeveelheid maaltijd geweldig!

De ruiter
13 februari 2021

Goede kwaliteit

Ruud
12 februari 2021

Heerlijk gegeten

de Boer
11 februari 2021
Bollen
6 februari 2021

Viel ons tegen, het waren te grote stukken vlees in de durum.

Van Velzen
6 februari 2021

Was echt super lekker.

Vinzenz
3 februari 2021

Was weer net zo als altijd heerlijk

Sandra
31 januari 2021

We hadden kip en kalfs kapsalon besteld. Het was heerlijk ! Het vlees was niet droog , de salade was heel vers, de patat knapperig. kortom heerlijk. Ook was het eten op tijd en goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christa Hielkema
30 januari 2021

Heerlijk gegeten ,de twee kapsalons waren top.

Rick
29 januari 2021
Hans
26 januari 2021

beide durums waren niet helemaal warm. Bovenkant was warm en onderkant was koud.

Schipper
24 januari 2021

Eten was weer top. Helaas was de bezorging 40 minuten later als aangegeven. Belletje had wel op z'n plek geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nadine
23 januari 2021

Prima zoals altijd

V.leeuwen
18 januari 2021

Was heerlijk👍👍👍prima op tijd. Top👍👍👍

Dick Sassem
18 januari 2021

Stipt op tijd en weer erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carolien
17 januari 2021

Patat was koud

Rick
16 januari 2021

Zoals altijd; heerlijk!

Hans
12 januari 2021
Moes
12 januari 2021

Was snel bezorgd en was echt lekker dank je wel jongens tot de volgende keer weer :)

Jennifer & Roland
10 januari 2021

Altijd weer een heerlijk en een goede maaltijd! Bezorging duurde iets langer dan gepland, maar het was ook spitsuur dus dat is niet het ergste.

Vinzenz
7 januari 2021

Altijd super de keren dat wij bestelde Heerlijk

Myrian Meijer
3 januari 2020

Het was weer heerlijk, bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ck
3 januari 2020

1 1/2 uur wachten en telefonisch niet bereikbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
3 januari 2020

Eten is prima, alleen kan er aan op tijd bezorgen meer aandacht worden besteed. Als je 3 kwartier langer dan aangegeven op je bestelling moet wachten dan gaat er iets mis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred
2 januari 2020

Prima eten, goed van smaak en ruim voldoende. Gaan we zeker vaker doen.

peter
29 december 2020

was alweer goed, lekker en genoeg

Els
28 december 2020

Zoals altijd heerlijke eten.

Nadine
23 december 2020
Peter
21 december 2020

Vriendelijke bezorger, goed eten.

Hans Rozenbroek
21 december 2020

Kwaliteit behoeft geen reclame... Super lekker, en altijd mooi op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

René Hol
15 december 2020

Zowel de kapsalon kip als Turkse pizza was heerlijk

Wim
6 december 2020

Bezorging op tijd, het eten was goed op temp. Hoeveelheid prima. We hebben weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick
4 december 2020

Maaltijdsalade met kop döner, wat een feestje. Heerlijk gegeten weer🤗

Van der Luit
3 december 2020

Goed eten , prima kwaliteit. En je wordt vriendelijk geholpen , het ziet er ook schoon en net uit.

Els
2 december 2020

Goede kwaliteit en prima verzorgd eten.

Mar
1 december 2020

Het eten was bijna koud

De mooij
30 november 2020

Er zat relatief erg veel patat in de kapsalon en weinig vlees en salade.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
29 november 2020

Helaas was deze keer de kapsalon en het broodje kip lauw en de patat koud... Ook was de levering 40 min later dan de opgegeven (verwachte) tijd. Hopelijk volgende keer weer als vanouds

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
29 november 2020

Snelle bezorging en lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirands
29 november 2020

Snel geleverd, goede prijs/kwaliteit verhouding. Was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Driessen
28 november 2020
Paula
26 november 2020

Eten was prima. Ik vind de prijsverhoging alleen wel buiten proportie. Schotel was altijd 9 euro, nu 12 euro. Op zo'n bedrag is die verhoging echt te groot!

Chickies
26 november 2020

Lekker vers en snel geleverd!

Piet
20 november 2020
Ahmad
20 november 2020

Het was echt lekker

Van Ruiten
16 november 2020
Canoniek
16 november 2020

Duurde bijna 1 1/2 uur voordat het bezorgd werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ali
15 november 2020

Lekker en snel Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lindhout
14 november 2020

Heerlijk

Els
12 november 2020

Een half uur te laat is niet goed !

Ben
10 november 2020

Prima eten en helemaal op de tijd gebracht zoals beloofd. Duodelijke communicatie over de bestelling.

Rieneke Meijer
9 november 2020

Het eten was heerlijk! Zijn altijd tevreden.

Marco
8 november 2020

Super lekker eten. Vriendelijk personeel. Kom graag weer!!

Raymond
7 november 2020

Heel goed. Turkse pizza doner. Besteld via site en precies op tijd klaar. Goede kwaliteit, erg lekker.

Enver
6 november 2020

Prima service en prima kwaliteit!

Moes
30 oktober 2020

Snel geleverd! en niet onbelangrijk, eten was lekker heet en ook goed vers, verschillende soorten vlees gekregen allen lekker vers, wij hebben als familie lekker van gesmuld en bestellen hier vaker een echte aanrader dus!!! van ons een dikke 10.

Jacqueline
23 oktober 2020
Ted Peet
23 oktober 2020

Goede en smaakvolle producten.

Carla
22 oktober 2020

Prima eten, maar ze waren onze bestelling vergeten. Dus na ruim een uur wachten toch maar even gebeld. Jammer...

Moes
20 oktober 2020

Super eten en lekker warm!.

Burgzorg
18 oktober 2020

Ons gezin heeft weer heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne Ten bosch
18 oktober 2020

De bezorging liet erg lang op zich wachten . Rond 17. 54 uur besteld , verwacht leveren 18,40 uur en vervolgens kwam het pas rond 19.10 uur . Wilde toen net gaan bellen waar onze bestelling bleef. Wij hadden twee döner schotels. Het vlees , broodje , rijst en de salade waren lekker. De patat echter was half koud en erg taai. Een tip misschien om de patat niet in de schotel te verpakken maar apart in een zak er bij te leveren. Mvg Yvonne ten Bosch

Chris
14 oktober 2020

Was nog heerlijk heet, lekker en vooral heel snel! Was zoals altijd top!

Ed van Dorp
7 oktober 2020

Was weer top

Sassenheim
4 oktober 2020

Heerlijk gegeten en goed op tijd bezorgd

Peter
28 september 2020

Was weer fantastisch

Verwey
26 september 2020

Was weer TOP

Jennifer & Roland
26 september 2020

Altijd een feestje om bij Kilis te bestellen. Precies op tijd klaar! Goede en grote porties! Gewoon elke keer weer smullen :)

Jeroen
24 september 2020

Broodje wat bij de schotel zat was erg oud.

Christa
21 september 2020

Heerlijke broodjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos
19 september 2020
Moes
19 september 2020

Was weer heel lekker, warm en op tijd.

Richard
19 september 2020

Was weer top en snel bezorgd!!!!

Renate
14 september 2020

Heerlijk eten en snel geleverd. Prima!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R. Zwaan
10 september 2020

Als vanouds weer prima kwaliteit. En gelukkig nu ook weer een vlotte levering, nadat onze laatste 2 bestellingen extreem laat werden geleverd. Houden zo !!

DickS
7 september 2020

Bezorging stipt op tijd en kwaliteit prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
31 augustus 2020

Iets later dan aangeven geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
30 augustus 2020

Had aantal wensen aangegeven van wel of geen saus. Deze waren niet uitgevoerd. Verder beperkt variatie in groente op de pizza en kapsalon. Alleen ijsbergsla en komkommer. Jammer

Daan van Duijvenvoorde
28 augustus 2020

Was weer heerlijk. Eten was iets later dan aangegeven maar de gratis baklava maakte dat meer dan goed. Heel erg beday wéér.

DickS
27 augustus 2020

Weer precies op tijd en heel lekker!

Kris
27 augustus 2020

Goooooood wery gooood. 100 percent customer service

Zwaan
25 augustus 2020

Het eten zelf was prima. Maar de bezorgtijd leek nergens meer op. Om ca. 19:35 bestelling geplaatst en gevraagd om z.s.m. bezorging. Per mail werd doorgegeven dat het 20:40 zou worden. Een uur!! Maar onze bestelling kwam pas om ca. 21:10. Dus anderhalf uur na bestelling en dus ook een half uur beloofde opgegeven bezorgtijd. En helaas is dit de laatste tijd vaker gebeurd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ouwehand
24 augustus 2020

Het eten was prima, maar we moesten er wel 5 kwartier op wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christa
23 augustus 2020

Heerlijk gegeten

Hans
19 augustus 2020

Erg lekker eten en snelle bezorging!

Vinzenz
17 augustus 2020

Altijd lekker bestellen regelmatig Altijd warm en goed eten dikke pluim 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wouter
17 augustus 2020

Goede bezorging en constante kwaliteit eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla
16 augustus 2020
Ivo
14 augustus 2020

Niets aan te merken

Moes
12 augustus 2020

Was super lekker en warm ook nog is snel geleverd, dank daarvoor!. Tot de volgende keer.

DickS
10 augustus 2020

Het was weer heerlijk, maar 20 minuten te vroeg... beter dan te laat :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
5 augustus 2020

Was weer verschrikkelijk lekker en snel bezorgt! Echt een TOP tent...

Moes
4 augustus 2020
Marco
2 augustus 2020

Lekker gegeten. Zowel kapsalon als turkse pizza smaakte prima. De bestelling was niet klaar op de afgesproken online besteltijd. Geen groot probleem maar kan wel beter.

Moes
1 augustus 2020

Echt lekker

Irene
30 juli 2020
Bart B
29 juli 2020

Heerlijk eten, afhalen was keurig optijd klaar, goede service, Via de app van hen zelf doorgegeven en online afgerekend, werkte verrassend goed, zeer vriendelijk geholpen! Dikke pluim!

Christa
27 juli 2020

Heerlijk gegeten. 🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Moes
22 juli 2020

Was goed en lekker warm. Dank u heren

Hans
20 juli 2020

Snel geleverd en Lekker..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
17 juli 2020

Alles prima maar we vinden persoonlijk de knoflooksaus (met mint?) niet lekker, wat aan de dunne kant en te weinig knoflooksmaak.

Pim G
14 juli 2020

Gwn top, op tijd, lekker, helemaal nice

DickS
13 juli 2020

Op tijd en lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Halima
10 juli 2020

We hebben een kipfilet schotel besteld en een lamskoteletten schotel. Beide waren nog warm en smaakten goed. De rijst was ook heerlijk. Wel hele grote porties, tot nu toe nooit gelukt om alles op te krijgen.

H. Poppen
10 juli 2020

Ik bestel vrijwel iedere week bij Kilis. Het eten is prima en het wordt goed warm afgeleverd. Prima hoor!

Mitsy Tak
30 juni 2020
Michel
29 juni 2020

Was lekker, warm en op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dominik
29 juni 2020

Eerste keer niet blij met besteling... meer dan halve bakje zacht en vettig frieten in kapsalon ... weinig vlees . Bezorging wel op tijd.

Ruud
26 juni 2020
Silvia
22 juni 2020
DickS
22 juni 2020

Het was weer heerlijk, maar tien minuten te laat bezorgd, waardoor niet meer zo warm... Volgende keer beter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben
19 juni 2020

Prima eten voor top prijs. Ruim op tijd bezorgd.

Packlinq
19 juni 2020

Voor ons bedrijf een vast afhaaladres voor de vrijdagmiddag lunch, nog nooit teleurgesteld en altijd super!! Echt een aanrader!

C.
17 juni 2020

Heerlijke kapsalon en shoarma. Aardige en vriendelijke bezorgers. Meestal snelle bezorging!

Pierre
9 juni 2020

Het was super vers en heerlijk van smaak!!!

Joyce
9 juni 2020

Bezorging was, zoals altijd, netjes op tijd. En het eten blijft heerlijk. Dikke 10.

Chris
7 juni 2020

2uur vooraf besteld en alsnog ruim een half uur te laat....

Christa
7 juni 2020

Het eten heerlijk. Maar te laat gebracht en het eten was lauw.

Jul
6 juni 2020

Uitstekend

André
3 juni 2020

Supersnelle levering en heerlijk warm bezorgd. Het eten was van uitstekende kwaliteit met zeer verse salade.

George Griffioen
27 mei 2020

Prima kwaliteit en aflevering

DickS
25 mei 2020

zoals altijd: op tijd en heel lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loes
25 mei 2020
H. Poppen
22 mei 2020

Twee Turkse pizza's met döner en kaas, een salade met kalfsvlees en baklava. Die pizza's bestellen we bijna wekelijks, altijd heerlijk en royaal gevuld. De salade was heerlijk vers en de baklava is ook heel lekker. Alles voor nauwelijks meer dan twee tientjes. Zeer veel waar voor je geld.

Christa
18 mei 2020

Heerlijk gegeten. Bezorger erg vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F. K
17 mei 2020
P en B
17 mei 2020

Top, altijd lekker en goed!

Carla
13 mei 2020

Online besteld. In het vakje opmerkingen een kleine aanpassing gevraagd, en alles was prima in orde, én zelfs ietsje eerder dan aangegeven bezorgd! Top!

Marga Muller
12 mei 2020

Eten is en was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Driessen
11 mei 2020

Heel lekker,goed warm bij bezorging,keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

DickS
11 mei 2020

Zoals gewoonlijk: op tijd en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M Groenewoud
9 mei 2020

Altijd goed vaak haal ik zelf, maar nu met het Corona word het bezorgt. En dat ging snel. 👍🏻

Rotteveel
6 mei 2020

lekker gegeten, makkelijk online te bestellen en op tijd bezorgd.

Damian
6 mei 2020

Telefonish niet bereikbaar en ruim 1,45 uur gewacht op de bestelling, en dan nog koud eten ook. Ben ik niet gewend van jullie

Simon
6 mei 2020

Heerlijk eten en lekker snel op te halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick
2 mei 2020

Supersnelle levering, eten was erg goed warm en heerlijke gevuld.

Christa
2 mei 2020

Heerlijk gegeten

Rob
30 april 2020

Alles stond netjes op tijd klaar. En alle keren dat we wat gehaald hebben was heerlijk. Niets mis mee en zeker voor herhaling vatbaar.

Kees
29 april 2020

Was weer heerlijk

ique
28 april 2020

Was lekker en ook veel. Goede prijs voor de hoeveelheden. Alleen jammer dat de friet slap wordt van de sla. Misschien beter de friet in een aparte zak of bak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wimpie
26 april 2020
Jongejan
26 april 2020

Zoals gewoonlijk weer heerlijk. Snelle en vriendlijke bezorging.

Ed
24 april 2020
Roos
24 april 2020
Roos
24 april 2020
John
23 april 2020
Halima
23 april 2020

Het eten is iets later bezorgd dan was aangekondigd in de e-mail. De friet en het broodje falafel waren bovendien kouder dan we van andere keren dat we besteld hebben gewend waren. Het flesje drinken dat we erbij besteld hebben ontbrak. Daar heb ik over gebeld en bij een volgende bestelling zou ik twee drankjes krijgen. Prima oplossing, dan drinken we nu wel iets anders. Erg jammer dat ik daar