Reviews from Eethuis Kilis Sassenheim

Recent reviews

5.0
Macoma
22 November 2022

Lekker vers en warm eten, snel bezorgd en vriendelijke bezorger, Top

A.A.
21 November 2022

Super weer. Aangeraden om hier te bestellen.

John en Nina
19 November 2022

Al meerdere malen aangegeven dat onze postcode nog niet in het systeem staat. We wonen hier inmiddels al 1 1/2 jaar dus het wordt wel eens tijd.

Liesbeth
16 November 2022

Eten was heerlijk en was ruim op tijd

Matheus
14 November 2022
Anoniem
14 November 2022

Eten was koud

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stefan, Anca, Jennifer en Roland
13 November 2022

Het was allemaal weer errûg lekkah! Bezorger was er alleen kwartier te vroeg....

Ikke
12 November 2022

Ruim op tijd bestelling geplaatst 16:30 Gewenste bezorging 17:45 Aangegeven dat er wegwerkzaamheden zijn inclusief nieuwe route Bezorging ruim 20 minuten te laat 18:08 Commentaar van bezorger wist niet hoe te rijden Frietjes niet crispy meer kapsalon eerder klef dan lekker

A.A.
11 November 2022

Erg lekker en super service !

Rene Borst
8 November 2022

Geen op of aanmerkingen; top!

Christa
8 November 2022

Heerlijk genieten was het weer.

No
7 November 2022

Eten is altijd goed, alleen jammer dat er dit keer bij beide de saus vergeten was. Volgende keer beter hopen we maar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Monika
4 November 2022
Corrie
1 November 2022

Eten was top!!

Johan
31 October 2022

Was weer heerlijk. Bedankt!

Ioana
29 October 2022
Jarno
27 October 2022

Heerlijk eten. En super snelle levering

SDD
23 October 2022
Peter-Paul
22 October 2022

Het eten is hier echt altijd heel lekker en vers, grote porties en snel bezorgd!

P.F.M. Noteboom
19 October 2022

Zoals gebruikelijk bij Kilis perfecte kwaliteit en perfecte service.

Martin
15 October 2022
Lida van der Tang
8 October 2022

Erg lekker gegeten.

Christa
8 October 2022
Johan
7 October 2022

Lekkeerrrrrrrrrrr

John en Nina
5 October 2022
Toni steenbeek
5 October 2022

Eten was super sneller bezorgd dan ze zeiden heel netjes .

Peter
3 October 2022

Supersnel. Via mail klopte bezorgtijd dus niet( zelfs vrij vlot na bestelling) Top! Altijd lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Walter
3 October 2022

we bestellen geregeld bij killis. alleen jammer was dat deze keer de patat erg slap en soppig was. Tevens had ik het idee dat de bezorger ons huis als laatste in de rit had waardoor de temperatuur van het eten niet meer acceptabel was. de bestelling werd ook later bezorgd dan aangegeven. ong 25 min later. Ik hoop dat dit eenmalig was. De smaak van de doner was overigens wel zoals we gewens zijn, fantastisch. Normaal gesproken zijn we echt super tevreden over killis. Volgende keer proberen we het gewoon weer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dick
26 September 2022

Zoals altijd: stipt op tijd, prima verzorgd en erg lekker!!

M
25 September 2022

Van a tot z goed geregeld

M Weijers
22 September 2022

Ik vond dat er weinig vlees in de kapsalon zat. Dat viel erg tegen.

Mjd
19 September 2022

Goed, zoals altijd.

Bierman
19 September 2022

Bijna twee uur zitten wachten terwijl het 45 minuten zou duren Op zich niet erg maar als je zegt er om zes uur te zijn doe dat dan ook

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henk Poppen
19 September 2022

Wij bestellen altijd graag bij Kilis; je krijgt waar voor je geld. We bestellen meestal kapsalons of Turkse Pizza's en die zijn altijd prima geweest. Het vlees smaakt goed en de gebruikte sla, tomaten, etc. zijn altijd vers. We blijven vaste klant.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Irma
16 September 2022

Lekker gegeten en snel bezorgd

Ahmad
12 September 2022
Kiara
5 September 2022

Turkse pizza viel uit elkaar en was zo nat door de saus, terwijl er om weinig saus was gevraagd. Dat viel tegen helaas. Patat was wel goed.

mooijman
2 September 2022

was weer heerlijk.

Claudia Koller
24 August 2022

Super eten en hele lieve bezorgers 👍👍

José
21 August 2022

Heerlijk broodje döner! Altijd goed en vers eten hier.

Hans
20 August 2022

Behoeft geen toelichting, bij Kilis is het altijd top!

Monica
16 August 2022
KB
13 August 2022

Vlees prima maar patat weer slap. Niet zo vreemd als je een afgesloten zak patat in een afgesloten plastic zak doet ....

Cocky
12 August 2022

Helaas waren de specifieke wensen niet helemaal goed doorgekomen maar verder snelle service en lekker eten.

Dirk
12 August 2022

Altijd goed en op tijd. Top!

Paul
31 July 2022
Christa
29 July 2022

Jammer dat mijn spaarpunten zo snel verlopen zijn!!!!

Robert van der Vossen
27 July 2022
Aleksandra
19 July 2022

Altijd voor tijd, altijd warm, en wat belangrijke- altijd lekker

Aandewiel
13 July 2022

Het eten word snel bezorgd en is top.

Jelle
10 July 2022

Ze maken altijd superheerlijke kapsalons en turkse pizza's, ik ben vaste klant 😁

Vinzenz
6 July 2022

Wederom weer lekker gegeten top zaak 👍😀

Ben
6 July 2022

Prima eten voor een schappelijke prijs. De bezorger was er eerder dan toegezegd, ook top. Wel vreemd: bij betaling met ideal worden transactiekosten gerekend met creditcard niet. Voor mij geen probleem, maar valt op.....

René Borst
27 June 2022
Anoniem
25 June 2022
Christa
18 June 2022

Heerlijk gegeten

Terry Verhoeven
17 June 2022

Snel geleverd, uitstekende kwaliteit.

Tonny
11 June 2022

Snel en netjes bezorgd. En natuurlijk weer lekker.

Christa
2 June 2022

Heerlijk gegeten en de bezorging was aardig en ons eten was lekker heet

Linda
31 May 2022

Super snel bezorgd. Lekker gegeten

John en Nina
28 May 2022
Prins
27 May 2022

Heerlijk eten en lekker vers. Vlees niet vet! Voor herhaling vatbaar.

Nader
26 May 2022
Jeffrey Schipper
22 May 2022

Kakel verse sla, krokante frietjes, lekker veel vlees en een reete snelle bezorging. Wederom heerlijke kapsalon! 👍🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ed
21 May 2022

Uitgeschoten met sambal was teveel

Ed
7 May 2022

Was prima

Rasha
4 May 2022

Het bestelde eten was weer top en optijd

Christa
1 May 2022

Heerlijk snel gebracht. Super. En heel lekker gegeten

Duijn
26 April 2022

Heelijk gegeten en keurig snel bezorgd!

Jomo
23 April 2022

Heerlijk vers eten, snel gebracht én vriendelijke bezorger

Lein
22 April 2022

Precies op tijd bezorgd, juiste bestelling en het smaakt geweldig! Goede kwaliteit!

Ergin
19 April 2022

Top!

Anoniem
17 April 2022

Het was erg lekker!!

Rotteveel
17 April 2022

Heerlijk!!!!! Vers en super smaakvol. Voortaan in Sassenheim bestellen dus ipv Voorhout. Bezorging was ook hlf uur eerder, helemaal top!

Jacqueline
12 April 2022

vrij laat besteld (20.40 uur), bezorging duurde ook best lang, maar was dik het wachten waard. Riante bestelling!! En heel erg lekker

Roosje
7 April 2022

Weer heerlijk gegeten! Hele fijne bestelsite en snelle en aardige bezorging!

Richard
28 March 2022

Het was weer top!!!

Christa
27 March 2022

Heerlijk gegeten, alles vers We gaan zeker camera bestellen

Patrick van Dorp
26 March 2022

Vers en lekker eten!

Willem
23 March 2022
JR
20 March 2022

Prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sander
19 March 2022

kapsalon was lekker. Alleen jammer dat de sauzen niet meegeleverd waren. Gelukkig had ik nog wat in de koelkast.

Hans van der Zwet
19 March 2022

Niet bezorgd op afgesproken tijd. Half uut te vroeg.

Dick Stomp
17 March 2022

Zoals altijd: stipt op tijd en erg lekker!

Koos
14 March 2022

Top direct gebeld door de bezorger voor het juiste adres. Lekker en door bovenstaande ook warm gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

John en Nina
13 March 2022
Mati
13 March 2022
Roosje de Boer
10 March 2022

Het was weer goed en lekker! Bezorging mooi op tijd en het eten lekker warm. Top!

M. Bito
4 March 2022

Supersnel bezorgd en weer erg lekker!

Van Velzen
28 February 2022

Snelle, vriendelijke bezorging. Heerlijk eten en grote porties.

Johan
27 February 2022

Heerlijk.. Met afhaal optie was het bijna op tijd klaar. Fijn!

Michel
27 February 2022

Veel te laat en daardoor koud. Heel jammer.

Anoniem
22 February 2022

Top service 👍

Hans
21 February 2022

Super snelle levering en erg lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Koos
6 February 2022

Makkelijk bestellen, snel geleverd en belangrijker nog erg lekker!

f de haas
6 February 2022

kwaliteit zal goed zijn maar het was koud en laat bezorgd ,en als je aangeeft bij het broodje vlees geen groente en het zit er toch op mmmmm ik weet niet,nooit eerder bij jullie meegemaakt

Christa
6 February 2022

Heerlijk gegeten, en snel bezorgd

Berend van Luik
2 February 2022

Goede service, snel correct en niet onbelangrijk heerlijke pizza’s!

thielolaf@gmail.com
31 January 2022

Gegrilde kip was lekker en niet droog! Friet ook lekker en niet te zout. Ook lekker verse groente in de wrap, maar was dit durum, bladerdeeg?? toch heel lekker

Dick Stomp
31 January 2022

Zoals altijd: stipt op tijd en zeer lekker!

Henry Wolvers
29 January 2022

Had 3 broodjes besteld, brood was op😔, kreeg zonder overleg “duram’ ofzo. Was veel minder lekker

Marth
27 January 2022

Zoals altijd prima

Beun
22 January 2022

De pizza het een raar smaakje heb het niet opgegeten maar weg gegooid ben ik niet gewent van jullie normaal is het altijd top

Roosje de Boer
16 January 2022

Al meerdere keren eten laten bezorgen en het is altijd goed en lekker! Hele fijne zaak!

Rinus
15 January 2022

Zeer tevreden, heb lekker gegeten. Ik had bij mijn bestelling gemeld dat ik liever géén rijst erbij wilde, en of er dan misschien wat extra frietjes bij konden en dat stond zelfs vermeld in de bijgevoegde bon. Ik heb een paar weken geleden een soortgelijk gerecht besteld bij een ander eethuis in Leidschendam en ik had daar meer het idee dat ik kalfsvlees zat te eten, wellicht heeft dat met kruiderijen te maken. Nogmaals: ik heb lekker gegeten en dit is beslist voor herhaling vatbaar!

Jocoda
15 January 2022

Echt super op tijd!!! En lekker en warm.

Christa
15 January 2022

Heerlijk brood en Turkse pizza

Colin, Jennifer & Roland
14 January 2022

Was weer heerlijk (zoals we gewend zijn van Kilis). Alles goed warm bezorgd in Lisse

Jose
11 January 2022

Snel bezorgd. En lekker

Vinzenz
5 January 2022

We hebben wederom weer heerlijk gegeten

Anoniem
2 January 2021

Was weer heerlijk, zoals altijd! Zowel ophalen of bezorging optijd en netjes. Vriendelijke mensen! Zekker een aanrader :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jules
2 January 2021

ga zo door! :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Koning
1 January 2021

Was weer heerlijk 😋

Alberto
31 December 2021
Leendert
28 December 2021

Bedankt voor de 2 lekkere kip doner schotels vanavond mannen! Als ik nog een x in de buurt ben kom ik zeker weer langs.

Benjamin van Zundert
18 December 2021

Het was weer heerlijk allemaal, hebben er van genoten en de bezorging was optijd ondanks dat ik ver geen was een C te zetten achter mijn huisnummer. Bedankt weer voor de goede zorgen en prettige feestdagen.

Christa
13 December 2021

Heerlijk genoten van onze broodjes

Patricia Rood
11 December 2021

Het was weer verrukkelijk, zoals altijd!

Ed
10 December 2021
Wilko
9 December 2021

Het eten was lauw bij bezorging en papiertje geheel doordrenkt. Jammer. Het smaakte verder prima!

Rob KUIJPER
6 December 2021

Hallo ik had een kapsalon met kalfsvlees besteld met 2 extra(!)sausbakjes knoflook en pittige saus maar kreeg krokante gehaktballetjes ZONDER extra sausjes!!.vindt ik niet zo fijn..hopelijk volgende keer wel het juiste!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Josien
5 December 2021

Mooi op tijd zelfs op sinterklaasavond. Heerlijk eten, grote hoeveelheden. Lekker gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Christa
5 December 2021

Heerlijk genoten van ons eten

Joel
3 December 2021

Goede Kapsalon met krokante patat en lekkere vulling, de durum en Turkse pizza's waren ook top en goed gevuld. Bezorging kan ietsie stipter... maja we hadden dan ook wel enorme trek. We bestellen zeker nog eens!

Anoniem
30 November 2021

Als ik dingen bestel wil ik ook het gene krijgen dat ik heb aangegeven

Mariska
29 November 2021

lekkere schotel en ook weer op tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ruben
20 November 2021

3 sterren voor de bezorging is eigenlijk veel te weinig, want ze komen (bijna) altijd op de afgesproken tijd. Echter had ik nu om 18:30u besteld, omdat nog niet iedereen thuis was. Nu kwamen ze een uur te vroeg.

Jennifer & Roland
16 November 2021

Was weer heerlijk!

Dick Stomp
16 November 2021

Prima op tijd en heel lekker!

Knight
14 November 2021
Gerard
13 November 2021

Lekker eten. Het was goed warm en een riante portie.

CHRISTA
13 November 2021

Heerlijk Turkse pizza's. Mmmm

Astrid
11 November 2021

Snelle bezorging lekkere kapsalon!

Mateusz
25 October 2021
Meijer
22 October 2021

Het was weer lekker! Op tijd bezorgd, goed van temperatuur, veel voor weinig.

Eric Bekema
20 October 2021

Goede kwaliteit en redelijk snel bezorgd. Aanrader 👍

R. Zwaan
14 October 2021

We zijn van jullie een goede kwaliteit gewend, maar vanavond was het helaas slecht. Beide gerechten waren lauw tot koud toen ze arriveerden. De sla en groente in de Dürum Falafel smaakte erg zuur, alsof er teveel azijn in zat en de Falafel was erg droog. Hij was gewoon vies en totaal anders dan normaal. De Dürum Kip had hetzelfde probleem met de sla, maar was ook nog eens erg zout. Graag volgende keer weer jullie vertrouwde kwaliteit.

Klaasse
10 October 2021

Heerlijk gegeten, goed warm afgeleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dick Stomp
4 October 2021

Keurig op tijd, had wel iets warmer gemogen... Paste net niet in de magnetron!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Myrian
25 September 2021

Geweldig weer, snel bezorgd, goed warm en knapperig vers.

Dennis potharst
24 September 2021

Altijd super goed eten heel lekker en snel bezorgd echte toppers

Niels
18 September 2021
Dimitri Grütter
17 September 2021

Een heerlijke kapsalon kip gegeten en een snelle bezorging! Helemaal goed!

Tamara
17 September 2021
N
15 September 2021
Ruud
12 September 2021

Heerlijk gegeten, alles goed warm geleverd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ted
10 September 2021

Top :-)

Daisy
9 September 2021

Sinds dit jaar ervaar ik toch minder kwaliteit en dat de schotels iets anders zijn. Het smaakt nog steeds goed maar het was veel beter!

Jos
8 September 2021

Jammer dat er geen rijst zat bij de donerschotel , voor de rest was het weer prima en lekker

Christa
7 September 2021

Heerlijk gegeten. Dank daarvoor

Laura van der Linden
2 September 2021

We moesten enorm lang wachten. 19.15 kregen we bericht we zijn onderweg, 19.45 stonden ze voor de deur. Smaakte ook alsof de chauffeur al 30 min onderweg was, wij wonen op 2 min afstand. Patat koud en slap en ook de turkse pizza’s waren lauw, niet gewend van jullie

Dick Stomp
26 August 2021

Op tijd en altijd lekker!

Koenen
25 August 2021

Zalig gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar👌

Richard
23 August 2021

Helaas leek de bestelde kleine kapsalon Kalfsvlees zonder sla en zonder sauzen erg op een kleine kapsalon Kip met sla en sauzen, jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Miranda koning
21 August 2021
Cesar
21 August 2021

Goed als altijd. Binnen 12 minuten geleverd. Top!

MarCo
19 August 2021

Super vers én lekker eten. Kip en kalfsvlees heerlijk gebakken👍 Snelle bezorging en hele vriendelijke bezorger, top.

Christa Hielkema
19 August 2021

Heerlijk waren onze kapsalons, zeker weer bestellen!!!

Frank
18 August 2021

Lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Olaf
14 August 2021

Eten is top !

Rieneke Meijer
10 August 2021

Kapsalon met kip voor ons beiden en hij was weer net zo lekker als anders.

Barend
9 August 2021

Eten was lekker en ruim voldoende maar jammer dat we bij 4 porties maar 1 bakje knoflooksaus en 1 hete saus kregen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Richard
6 August 2021

Geweldig eten! Veel en lekker!

Stefan, Jennifer, Roland
1 August 2021

Goed warm aangekomen en zoals altijd heerlijk gegeten!

Jacqueline
27 July 2021

Op tijd, vers en warm, heel lekker

Mariska
25 July 2021

Was weer verrukkelijk en ook op tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

CMJM
25 July 2021

Heerlijk vers eten, snel bezorgd én vriendelijke bezorger...niks dan lof👍👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jacques
24 July 2021

Was niet helemaal wat ik ervan verwachte, Kip was erg droog,

Christa
23 July 2021

HEERLIJK GEGETEN!!!!!

Hans Rozenbroek
22 July 2021

Beste Turkse eettent ter wereld 👌

Lili
20 July 2021
Richard
19 July 2021

Prima!! En rekening gehouden met de opgegeven wensen!!!

Anoniem
17 July 2021

Lekker en op tijd

Conny Jongejan
11 July 2021

Heerlijk vers eten én snelle en vriendelijke bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Britt
9 July 2021

Altijd heerlijk eten, de beste uit de bollenstreek!

Hans
8 July 2021

Heerlijk eten en super snelle bezorging!

Zoë
5 July 2021
Ans van keeuwen
5 July 2021

Super👍👍👍👍

Dick Stomp
5 July 2021

Zoals altijd: op tijd en erg lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Melanie
4 July 2021

Vega Turkse pizza was echt lekker. Kleine patat is veel dus misschien iets om rekening mee te houden. Bezorgen was gewoon optijd en snel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jos
4 July 2021
Joep Verbeek
4 July 2021

Helaas had ik een grote kapsalon, zonder tomaat en zonder ui besteld. Maar ondanks dat, dat zelfs op het bezorgbriefje stond zat er wel tomaat en ui op de kapsalon! jammer.

Elisa
3 July 2021
Jb
29 June 2021
Esther
26 June 2021
Christa
26 June 2021

Heerlijk gegeten

25 June 2021
Milenkovic
23 June 2021

Snelle bezorging en vriendelijke bezorgers.

Zoë
21 June 2021

Snelle bezorging en top eten

H Kuijper
21 June 2021

De kapsalon smaakte uitstekend, met lekkere verse groenten en mooi op tijd, top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fab Rotteveel
18 June 2021

Heerlijk gegeten. Keurig op tijd en vriendelijke bezorger!

Richard
18 June 2021

Zoals altijd, goed eten, rekening houdend met opmerkingen (geen knoflooksaus) en bezorging op beloofde tijd.

Marjolein
11 June 2021

Super lekker gegeten !! Op tijd en echt een aanrader !!! Gauw weer bestellen

Astrid
9 June 2021

Heerlijk eten en snel bezorgd !

Janeth
7 June 2021
Dick Sassem
7 June 2021

Zoals altijd turkse pizza en döner kalf schotel: erg lekker en op tijd geleverd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linda de Winter
5 June 2021

Het eten was erg lekker, goed en genoeg vlees op de turske pizza en op de salade. We hebben lekker gegeten

Christa
2 June 2021

Heeeeeeerlijk gegeten. Dank jullie wel

Remco
1 June 2021
Johan
28 May 2021

prima en warm!

Josje
24 May 2021

Bij de bestelling aangegeven dat we deze graag om 18:45 zouden ontvangen. We kregen netjes een paar minuten later dat het 19;00 zou worden helaas werd dit uiteindelijk 19:45 na dat ik had gebeld, want toen waren ze er opeens mee bezig. Ik begrijp dat het soms druk is maar manage je klanten verwachting door deze op de hoogte te houden.

Hans
23 May 2021

Zoals altijd snelle bezorging en super lekker!

Christa
15 May 2021

Heerlijk gegeten

Rene
13 May 2021

Een uur later bezorgd, dan de door killes wordt aangegeven.

Christa
10 May 2021

Heerlijke kapsalons

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Warmond
10 May 2021

Het was helaas niet zo lekker. De broodjes waren erg klef en aan het vlees zat weinig smaak.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
6 May 2021

goed spul.

Myrian
5 May 2021

Top, mooi op tijd en heerlijk warm, vriendelijk afgeleverd.

Peter
2 May 2021

Wat je ook besteld, het is altijd lekker en goed warm. Mooi op tijd bezorgd ondanks de drukte.

V grieken
1 May 2021

Zoals altijd goed en warm bezorgd eten

Ruud
29 April 2021

Eten was KOUD, patat zo weggegooid, pizza döner smaakte goed, maar was lauw. Ik ben dit totaal niet gewend van Kilis Maar wel druk of niet druk moet niet mogen uitmaken! Heel zonde dit!

Reinder
28 April 2021

Lekker kapsalon voor een eerlijke prijs. Was ook snel klaar (afhalen).

Eric
27 April 2021

Smaakte prima, beetje laat bezorgd maar begrijpelijk

Piet
27 April 2021

Was erg lekker

de Mooij
27 April 2021

We hebben bijna 2 uur op onze bestelling moeten wachten. Ik had om 18.24 uur besteld en aangegeven zo snel mogelijk. de eerste keuze was 1915 uur maar we wilden liever eerder. Toen kregen we een bezorgtijd door van 1940 uur en uiteindelijk kwam de bestelling om 20.10 uur.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chris
27 April 2021

Leveren eerder dan de aangegeven bezorging tijd wat dus niet voor niets is.

My
19 April 2021

Heerlijk, snelle levering, mooi op afgesproken tijd, goed van temperatuur, vriendelijk afgeleverd.

Ruud
19 April 2021

Gewoon fantastisch!

Jo
16 April 2021

Zoals gebruikelijk: lekker eten

KB
16 April 2021

Vorige keer het advies gegeven om de patat apart te doen want het werd slap in de bak met vlees. Of het aan ons advies heeft gelegen of niet, vandaag kregen we de patat apart ! Heerlijk gegeten voor een zeer schappelijke prijs. Een aanrader !!

Packlinq
16 April 2021

Al jaren vaste prik op vrijdagmiddag, nog geen enkele keer teleurgesteld, altijd top!

Danielle
11 April 2021

Bezorging exact op tijd, kwaliteit van het eten erg goed (zoals altijd) en de porties groot (zoals altijd)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Johan
5 April 2021

Om te zorgen dat we niet al te lang moeten wachten, kiezen we ervoor om de gerechten altijd op te halen. Deze keer is het flink mis gegaan; de turkse pizza's die we afhaalden lagen bij binnenkomst op de toonbank, maar moesten nog in de oven, ik denk dat ze uiteindelijk maar 30 seconden erin gelegen hadden. Blijkbaar hebben ze dit keer niet goed bijgehouden of het ook warm uit de oven kwam, want thuisgekomen was het meer koud/lauw dan echt goed warm. Wel 2 bakjes sambal meegekregen omdat de bereiding zonder was gedaan, maar dan nog; probeer de pizza's warm mee te geven (liever te heet dan te koud), dat zorgt er ook voor dat de beleving beter is. Jammer, ik hoop volgende keer weer een betere ervaring mee te maken :) Oh, een van de bezorgers die zijn handen niet wast bij binnenkomst maar wel gaat helpen met de bereiding is echt HACCP onwaardig.

Oudshoorn
4 April 2021
Myrian Meijer
4 April 2021

Mooi op tijd bezorgd, nog goed op temperatuur, heel smakelijk.

Jennifer, Stefan, Roland
4 April 2021

Zoals gebruikelijk een heerlijke maaltijd!

Ellen
3 April 2021

Heerlijk eten, warm, mals en op tijd geleverd. Aanrader.

Leon
31 March 2021
Ted
26 March 2021

Top Service en Snelle Bezorging Kip is altijd lekker :-)

Sassenheim
22 March 2021

De knoflooksaus lijkt veel zoeter. Is deze anders? Dan is het geen verbetering, maar het kan ook aan mij liggen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kel
21 March 2021

2.5 uur gewacht op de bestelling. Tussendoor gebeld maar kon geen sorry vanaf ook niet toen er werd bezorgd...

Johan
16 March 2021

Het was gewoon weer smullen zoals vanouds :)

Dick Sassem
15 March 2021

Voor het eerst tien minuten te laat en te koud. Minuutje in de magnetron leggen was noodzakelijk om de Turkse Pizza weer op temperatuur te brengen. Geen probleem!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeroen
15 March 2021

Frietjes niet lekker

A dé Vries
14 March 2021

Eten was super

KB
14 March 2021

Onze bestelling kwam een kwartiertje later dan gevraagd maar dat was geen probleem. De patat bij de Donerschotel was niet goed, deze was slap. Wellicht een idee om de patat in een apart zakje te leveren. Verder alles zeer goed voor een zeer schappelijke prijs. Aanrader !

JB
8 March 2021

goed en schoon eten met een goede kwaliteit ..de beste kapsalon in teylingen.

Karin
8 March 2021

Prima. Eten was goed en service top.

Arnold
7 March 2021

Altijd prima. Nooit een klacht gehad.

John Beekman
6 March 2021

Prima gegeten, kapsalon en Turkse pizza zeer goed 👍

Eric
4 March 2021

Sneller bezorgd dan verwacht. Prima kwaliteit, smaakte prima

M Tiemstra
4 March 2021

Heerlijk gegeten en de bezorging was op tijd

Christa
28 February 2021

Heerlijk gegeten

Martha
23 February 2021

Altijd goed,

Rob
21 February 2021

Vanaf het bericht dat het bezorgd zou worden heeft het 35 min geduurt dat het werd bezorgd. Het eten was lauw de friet slap en koud

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stefan, Jennifer, Roland
20 February 2021

Helaas 25 min later dan aangevraagd en de maaltijd was lekker maar niet heel warm meer. Dit is helaas niet zoals we gewend zijn van dit zeer goede eethuis.

Christa
20 February 2021

Héérlijke broodjes. Dikke 10!!!

Sassenheim
20 February 2021

Lekker! Altijd goed.

Johan
19 February 2021

Lekkerrrr. Kleine kapsalon kip genoeg voor vriendin.

Irene
19 February 2021

geen 5 sterren waren 15 minuten later als geplande tijd Geen 5 sterren. frietjes waren erg slap. Leek alsof ze waren opgewarmd en niet vers uit de frituur.

Jim
18 February 2021

Altijd weer lekker

Vanessa
17 February 2021

Altijd lekker en snel bezorgd

Henk Poppen
15 February 2021

Vandaag wat verschillende dingen besteld; mixed grill, broodje dürum met kaas en een kleine kapsalon. Het was allemaal erg lekker, precies dat beetje pittig wat het lekker maakt. Omdat we altijd veel waar voor ons geld krijgen, bestellen we bijna wekelijks bij Kilis. Altijd prima kwaliteit gekregen. Wij blijven vaste klant.

Ans v leeuwen
15 February 2021

Was iets fout gegaan, moet om 17.30 bezorgd worden. Stond om 12.00 voor de deur. Gelukkig , maakte er geen punt van en komt straks om half 6👍👍👍👍

Brigitte
15 February 2021

Heerlijk gegeten en prima bezorging. Fijn dat jullie ook richting de buitenkaag (Abbenes) komen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sassemer
14 February 2021

Even voor 19:00uur besteld voor de levering van 20:00uur. Bericht gekregen dat het om 20:15 bezorgd zou worden maar kwam pas om 20:55. Hier hebben wij vaker last van dat het bezorgen lang duurt. Eten was wel goed 👍🏻

Max
13 February 2021
Marianne
13 February 2021

Prima bezorging! Kwaliteit en hoeveelheid maaltijd geweldig!

De ruiter
13 February 2021

Goede kwaliteit

Ruud
12 February 2021

Heerlijk gegeten

de Boer
11 February 2021
Bollen
6 February 2021

Viel ons tegen, het waren te grote stukken vlees in de durum.

Van Velzen
6 February 2021

Was echt super lekker.

Vinzenz
3 February 2021

Was weer net zo als altijd heerlijk

Sandra
31 January 2021

We hadden kip en kalfs kapsalon besteld. Het was heerlijk ! Het vlees was niet droog , de salade was heel vers, de patat knapperig. kortom heerlijk. Ook was het eten op tijd en goed warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Christa Hielkema
30 January 2021

Heerlijk gegeten ,de twee kapsalons waren top.

Rick
29 January 2021
Hans
26 January 2021

beide durums waren niet helemaal warm. Bovenkant was warm en onderkant was koud.

Schipper
24 January 2021

Eten was weer top. Helaas was de bezorging 40 minuten later als aangegeven. Belletje had wel op z'n plek geweest.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nadine
23 January 2021

Prima zoals altijd

V.leeuwen
18 January 2021

Was heerlijk👍👍👍prima op tijd. Top👍👍👍

Dick Sassem
18 January 2021

Stipt op tijd en weer erg lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carolien
17 January 2021

Patat was koud

Rick
16 January 2021

Zoals altijd; heerlijk!

Hans
12 January 2021